Kerstdiner Apeldoorn

Met kerst uit eten bij Bistro De Bron

uit eten met kerst

Kerst is de periode om heerlijk met uw vrienden, familie of romantisch met uw geliefde te genieten van een verrassend diner bij Bistro De Bron gemeente Apeldoorn.

Kerst diner in Apeldoorn? Dan is Bistro de Bron in Loenen een geschikte locatie! Dit restaurant geeft de feestdagen een extra cachet. Centraal gelegen in de driehoek Apeldoorn, Deventer en Arnhem.

Ook deze kerst zijn wij zowel kerstavond als beide kerstdagen geopend voor lunch en diner. Wij hebben een speciaal uitgebreid kerstmenu samengesteld; een drie- of vier-gangen keuze menu, zoals u van ons gewend bent.

Wij hebben voor kinderen, naast deze kaart, ook een kinderkaart waar ook de kinderen eventueel hun eigen drie-gangen menu kunnen samenstellen.

Ons kerstmenu bestaat onder andere uit Veluws wild en huisgemaakte gerechten. Alles met onze eigen recepten en uiteraard verse ingrediënten. Laat ons u feestelijk verrassen in deze mooiste dagen van het jaar. Heeft u een dieet of ander speciale wensen? Dan horen wij dat graag. Wij zijn zeer flexibel en willen uw diner helemaal voldoen naar uw wensen!

Een drie-gangen keuze menu slechts voor €32,50!

Een vier-gangen keuze menu voor maar €37,50!

Bekijk hier ons Kerst Menu 2018

of reserveer hier!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen: 055-7501865

thomas davisthomas davis