Diner kaart

 Diner kaart Bistro de Bron

Drie-gangen keuzemenu € 27,95

Vier-gangen keuzemenu € 31,50

Drie-gangen Hapa’s menu € 31,50

Heeft u allergieën, een dieet of een andere reden waarom u bepaalde producten niet mag hebben. Geef het door aan de gastheer/vrouw, en wij zullen in overleg met de kok een gerecht voor u samenstellen.

Wanneer u komt dineren bij Bistro de Bron kunt u kiezen voor een drie-gangen of vier-gangen keuzemenu. Dit betekend dat u uw eigen 3 of 4 gangenmenu kunt samenstellen van onze diner kaart.

U stelt het 3 gangen menu samen door een keuze te maken uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Het 4 gangen menu door een keuze te maken uit een voor-, tussen-,hoofd- en nagerecht.

Het drie gangen keuzemenu is slechts € 27,95. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht, betaald u het bedrag wat achter het gerecht staat.

Naast het drie-gangen en vier gangen keuze menu hebben wij ook een vast menu  genaamd “Menu De Bron”.

 

Voorgerechten

Carpaccio                                                                              € 10.95

Rundercarpaccio met oud Hollands kaas en pesto

Tonijnsalade                                                                         € 10.95

Tonijnsalade met frisse sla en een krokantje

Gefrituurde geitenkaas                                                          € 10.95

Frisse salade met gefrituurde geitenkaas, pecannoten en honing

Garnalen coctail                                                                      € 9.95

Frisse salade met garnalen en coctailsaus

Tussengerechten

Gebakken varkenswang                                                         € 8.95

Gestoofd in rode wijn, krokant gebakken in bierbeslag

Gevulde champignons                                                           € 8.95

Met salade van rucola en een knoflook mayonaise

Tomaten soep                                                                          € 4.95

Soep van tomaten, gevuld met verse basilicum en paprika

Soep van het seizoen                                                              € 5.50

Vraag naar onze seizoen soep

Hoofdgerechten

Biefstuk                                                                                   € 22.50

Runder biefstuk met peper roomsaus

Tong Filet                                                                                 € 21.00

Gebakken tong filet met romige saus van groene kruiden

Pasta                                                                                        € 18.50

Pasta met gegrilde groenten en saus van tomaten-pesto

Gebakken Eendenborst                                                         € 22.50

Gebakken eendenborst met een saus van rode port

Varkenshaas                                                                           € 19.50

Een spies van varkenshaas met champignon roomsaus

Coq au vin                                                                               € 19.50

Kip gestoofd in rode wijn

Gebakken Schnitzel                                                                € 16.50

Varkens schnitzel met jachtsaus

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur, friet en mayonaise.

 

Desserts

Advocaat                                                                                   € 7.95

Huisgemaakte advocaat met vanille ijs, slagroom en chocoladesaus

Monchou taart                                                                          € 7.95

Met aardbeien

Bavarois                                                                                   € 7.95

Bavarois van aardbeien met ijs en slagroom

Parfait                                                                                        € 7.95

Romig ijs van witte chocolade met bosvruchten

Chocolade mousse                                                                    € 7.95

Chocolade mousse van pure chocolade met ijs en slagroom             

 

 

 

 

thomas davisthomas davis