Diner kaart

Heeft u allergieën, een dieet of een andere reden waarom u bepaalde producten niet mag hebben. Geef het door aan de gastheer/vrouw, en wij zullen in overleg met de kok een gerecht voor u samenstellen.

Wanneer u komt dineren bij Bistro de Bron kunt u kiezen voor een drie-gangen keuzemenu. Dit betekend dat u uw eigen 3 gangenmenu kunt samenstellen. U stelt het menu samen door een keuze te maken uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Het drie gangen keuzemenu is € 24.95. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht, betaald u het bedrag wat achter het gerecht staat.

Laat u verrassen door onze kok en breidt uw menu uit met een tussengerecht (€ 3.95).

Naast het drie-gangen keuze menu hebben wij ook een vast menu  genaamd “Menu De Bron”.

 

Voorgerechten

Tomatensoep                                                                         € 4.50

Soep van tomaten gevuld met verse basilicum

Mosterdsoep                                                                          € 4.95

Romige mosterdsoep met gepofte knoflook

Groentekroket                                                                         € 7.95

Een huisgemaakte groentekroket met salade en citroenmayonaise

Zalm                                                                                         € 9.95

Huis gerookte zalm met zoetzure komkommer en kappertjes

Salade gerookte eend                                                            € 9.95

Salade met licht gerookte eendenborst met geitenkaas en vijgencompote  

Carpaccio                                                                                 € 9.95

Rundercarpaccio met pittige oude kaas en pesto van tomaat.

 

Hoofdgerechten

Champignons                                                                           € 16.50

Krokant bakje met champignons, afgeblust met room en groene kruiden 

Gebakken heek filet                                                                € 19.50

Met gamba’s en gereserveerd met mosterdsaus

Duo van rund en varken                                                           € 19.50

Varkenshaas en kogelbiefstuk met een champignon roomsaus  

Krokant gebakken varkenswang                                              € 16.50

Gestoofd in rode wijn, krokant gebakken in bierbeslag en gereserveerd met een saus van rode port                                                   

Wildstoof                                                                                    € 18.50

Gestoofd Veluws wild met stoofpeer

Entrecôte                                                                                        € 22.50

Met een saus van rode port

(icm. het keuze menu berekenen wij €1,50 extra)                        (+€1,50 )

 

Onze hoofgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur en friet met huisgemaakte mayonaise.

 

 

Desserts

Advocaat                                                                            € 6.95

Huisgemaakte advocaat met vanille ijs, slagroom en chocoladesaus

Vers fruit                                                                            € 6.95

 Fruit van het seizoen met vanille ijs, aardbeienijs en slagroom

Monchou taart                                                                   € 6.95

Huisgemaakte monchou taart met ijs en stoofpeer

Parfait                                                                                 € 6.95

Parfait van stroopwafel met karamel

Chocoladetaart                                                                  € 6.50

Een taart van gestolde pure chocolade met ijs en kersen               

Kaasplateau                                                                        € 7.95

Diverse Hollandse kazen met kletsenbrood en een vijgencompote