Diner kaart

Bistro de Bron

Drie-gangen keuzemenu €27,50

Vier-gangen keuzemenu €29,95

Heeft u allergieën, een dieet of een andere reden waarom u bepaalde producten niet mag hebben. Geef het door aan de gastheer/vrouw, en wij zullen in overleg met de kok een gerecht voor u samenstellen.

Wanneer u komt dineren bij Bistro de Bron kunt u kiezen voor een drie-gangen of vier-gangen keuzemenu. Dit betekend dat u uw eigen 3 of 4 gangenmenu kunt samenstellen. U stelt het 3 gangen menu samen door een keuze te maken uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Het 4 gangen menu door een keuze te maken uit een voor-, tussen-,hoofd- en nagerecht.

Het drie gangen keuzemenu is slechts € 24.95. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht, betaald u het bedrag wat achter het gerecht staat.

Naast het drie-gangen keuze menu hebben wij ook een vast menu  genaamd “Menu De Bron”.

 

Voorgerechten

Carpaccio                                                                              € 10.95

Rundercarpaccio met oud Hollands kaas en pesto

Tartaar van gerookte zalm                                                    € 10.95

Huis gerookte zalm met kappertjes en een zoetzure komkommer

Gefrituurde geitenkaas                                                          € 10.95

Frisse salade met gefrituurde geitenkaas, pecannoten en honing

Salade kip                                                                                € 9.95

Salade met gebakken kipfilet en kerrie mayonaise

Tussengerechten

Garnalen coctail                                                                      € 9.95

Frisse salade met garnalen en coctailsaus 

Gebakken varkenswang                                                         € 8.95

Gestoofd in rode wijn, krokant gebakken in bierbeslag

Gevulde champignons                                                           € 8.95

Met salade van rucola en een knoflook mayonaise

Tomaten soep                                                                          € 4.95

Soep van tomaten, gevuld met verse basilicum en paprika

Soep van het seizoen                                                              € 5.50

Vraag naar onze seizoen soep

Hoofdgerechten

Runder Entrecote                                                                    € 22.50

Lende biefstuk met peper roomsaus

Tong Filet                                                                                 € 21.00

Geserveerd met een mosterdsaus

Pasta                                                                                        € 18.50

Pasta met bospaddenstoelen en pesto

Gebakken Eendenborst                                                         € 22.50

Gebakken eendenborst met een saus van rode port

Varkenshaas                                                                           € 19.50

Een spies van varkenshaas met champignon roomsaus

Wildstoof                                                                                 € 19.50

Wild gestoofd in rode wijn

Mixed Grill                                                                               € 23.50

Een mix van biefstuk, varkenshaas en kippendij met een saus naar keuze

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur, friet en mayonaise.

 

Desserts

Advocaat                                                                                   € 7.95

Huisgemaakte advocaat met vanille ijs, slagroom en chocoladesaus

Coupe bosvruchten                                                                 € 7.95

Bosvruchten, yoghurtijs en slagroom

Tiramisu                                                                                    € 7.95

Met vanille ijs en slagroom

Parfait                                                                                        € 7.95

Romig ijs van mokka en bastogne

Chocolade taart                                                                         € 7.95

Taart van gestolde pure chocolade met ijs en slagroom             

 

 

 

 

thomas davisthomas davis